Közüzemi költséget és bérleti díjat vállal át Jászberényben a gyermekétkeztető cég

Megosztás

Kiváló partneri kapcsolatokról árulkodik Budai Lóránt, Jászberény polgármesterének a minap megjelent Facebookos posztja, ahol egészen örömteli hírről számolt be: amellett, hogy az önkormányzat is jócskán beszáll több iskola melegítőkonyhájának és étkezőjének fejlesztésébe, az intézményi gyermekétkeztetést biztosító cég átvállalja a közüzemi költségeket és a bérleti díjat.

A posztban olvasható, hogy még az előző városvezetés bízta meg 2019. februárjában az Eatrend Danubia Kft.-t. A visszajelzések és tapasztalatok alapján elégedettek voltak a szolgáltatással, ezért az önkormányzat igyekszik a kapcsolatot mindenki megelégedésére folyamatosan erősíteni.

„Az Eatrend Kft. képviselőivel történt személyes egyeztetések eredményeként (…) a cég átvállalta az intézmények tálalókonyhája, iskolai étkezője és a kapcsolódó helységek közüzemi költségeit, valamint a Szent István Sport Általános Iskola és Gimnázium étkezőjének bérleti díját” – írta Budai Lóránt.

A jászberényi önkormányzat is beszállt a fejlesztésekbe, novemberben három helyi iskola melegítőkonyhájának és étkezőjének felújítási tervéről számoltak be. Sőt, előreláthatólag a 2024-es évben több mint 200 millió forintot kell, hogy hozzátegyenek a gyermekek étkeztetéséhez, „ezért a fenti fejlesztések megvalósítása és a költségek átvállalása nagy segítséget jelent a város számára.”

Budai továbbá megköszönte a cég segítőkészségét és pozitív hozzáállását, valamint bízik benne, hogy a partneri viszonyt tovább erősíthetik a továbbiakban.

Kiemelt képünkön Budai Lóránt polgármester és Takács Zsolt, az Eatrend Kft. ügyvezetője látható a Szent István Sport Általános Iskola és Gimnázium étkezőjében.

Kép: Budai Lóránt Facebook

Kapcsolódó cikkek